Kanape
За ресторанта

За нас

Канапе food # club е градски пристан за всеки ценител. Удоволствието от приятния разговор е допълнено от елегантно меню, акцентът е върху италианската кухня, но се долавят и нотки от средиземноморската и френската кулинария. Добрата селекция от напитки и хубава музика – от онази, която не те ангажира непременно да влезеш в ритъм, а по-скоро отзвучава леко встрани,като хармоничен фон на преживяването. Спокойствието и уютът са превърнали Канапе food # club не само в предпочитано, но в задължително място за всеки, който иска да усети истинската атмосфера на града. Всичко, при нас е избрано и подготвено с идеята да задоволи и най-капризните вкусови предпочитания!

И

сторията на всеки съвременен град е запечатана в забележителностите, които го характеризират на географската карта. Има и друга история, която често пъти е много по-любопитна и лична – онази, която пишат хората в заведения, превърнали се от години в градска легенда. От години клуб „Канапе” Плевен е в сърцето на всичко, което се случва в града.

Н

ие се променяхме и той се променяше. Ние живеехме и той живееше. Ние се забавлявахме… е, знаете как продължава тази история. Ние правехме спомени и той участваше в повечето от тях. Не една или две любови са започнали в него и не една или две са приключили там, но това е отново друга тема. Едно такова място винаги е съчетавало добрия вкус на храната, интериора, музиката, компанията и от дълго време се е превърнало в култово и любимо за всеки, който иска да бъде част от интересната градска тълпа.